Зелени градини и екскурзии

Зелена градина в хотел “ Свети Врач “ или хотел “ Карталовец „

САНДАНСКИ – слънце и лечебен въздух

от 08.05.2019 до 12.05.2019

КЪДЕ ЩЕ БЪДЕМ?

Наричан САНДАНСКИ най- топлият град в България. Сандански е райско кътче, перла в короната на България и прочуто с божествената си природа и хилядолетна история.

В ПАРК СВЕТИ ВРАЧ на площ от 430 декара се помещават две хотелски бази –  Свети Врач“ и „Карталовец“, комплексът представлява бивша правителствена резиденция.  Обграден от красив парк и уникална ботаническа градина с над 200  редки растителни вида и изкуствено езеро.  Сградите на „Свети Врач“ и „Карталовец“ са в непосредствена близост една до друга. При настаняване в Карталовец, децата ползват закрития минерален басейн на комплекс „Свети Врач“. Хранатаи в двата хотела е по меню, с екологични продукти, произведени в района. Близостта на „Свети Врач“  и „Карталовец“ до минералните извори на Сандански е причината във всяка тяхна стая, водата да бъде минерална.

НАШИЯТ КОМЕНТАР: Изключително подходяща база за настаняване на деца от детски градини. Предимства: За настанените в Хотел Карталовец – ръководителите имат видимост към всички помещения.  За настанените в Хотел Свети Врач – компактно настаняване на децата с ръководителите в апартаменти.

 

ЦЕНА от: 265 лв. за деца до 7 г. – пакет с 4 нощувки в Хотел Свети Врач

 

ЦЕНАТА  ВКЛЮЧВА:

  • Транспорт с лицензиран автобус;
  • Пакет от 4 нощувки, 4  закуски,4 обеди, 4 следобедни закуски и 4 вечери в избрания хотел;
  • На 6 деца – ръководителско място;
  • Развлекателни и интерактивни игри; кръжоци и арт занимания на закрито; спортни игри; логически и забавни игри на открито – по 2 часа сутрин, следобед и вечер; Детски дискотеки и конкурси;
  • Ползване на басейн; Спасител на басейна;
  • ПО ЖЕЛАНИЕ – попътна спирка за разходка в парк Рила – Дупница; В деня на отпътуване посещение на Рупите. Отпътуване след закуска със сух пакет за обяд.
  • Медицинска застраховка.

 

 

 ПРИ ЖЕЛАНИЕ ПОСЕЩЕНИЕ НА:

 

  • гр. Благоевград – стария квартал Вароша; църквата „Въведение Благородично“, която е известна с това, че е изографисвана в продължение на 50 години; площада спаметника на Гоце Делчев; търговската улица на града.
  • Местност Рупите – разположена е по брега на река Струма, в подножието на вулканичния хълм Кожух.  В Рупите се намира построеният от Ванга храм „Св. Петка Българска“. В миналото на това място е изграден вулкан и в следствие от него са се образували лечебни минерални извори с температура 75°С.

 

 

 Пътуването е организирано от Туроператор „Национал Турс” ЕООД, притежаващ удостоверение за регистрация № РК 01-6315 и застрахователна полица „Отговорност на туроператора” № 03700100001780, валидна до 31.12.2019 г.

 

 

 

 

Детска градина 48
Братя Грим